You are currently viewing Go Audit Open Ungdom 2020

Go Audit Open Ungdom 2020

Det var oprindeligt meningen, at Go Audit Open skulle afholdes som en stærk open med 50 deltagere. Dette satte Corona en effektiv stopper for, så i stedet lavede arrangørerne turneringen om til en ungdomsturnering, hvor der jo gælder andre regler i forhold til forsamlingsforbud. Marie Frank fra Amager Skakforening skriver til skak.dk om dette stævne:

I weekenden 14.-15. november afholdt Amager Skakforening en ungdomsturnering med 25 deltagere, heraf flere stærke juniorer både fra hovedstadsområdet og fra Jylland og Fyn.

Turneringsledere var Marie Frank-Nielsen og Erik Elmer Rasmussen, som sørgede for at turneringen blev afviklet på en afslappet og sikker måde her midt i en Corona-tid.

De første tre runder blev afviklet som hurtigskak med 15 minutter pr. spiller, mens de sidste fire partier blev spillet med 60 minutter + 30 sekunder.

Vinder blev Christian Ringsmose, Læseforeningens Skakklub, Odense med 6 point foran Casper Liu BMS og Laurits B. Wehding fra Amager Skakforening med 5 point.

Efter tab i første runde vandt Christian Ringsmose (th) de resterende 6 partier og dermed turneringen. Lauritz Wehding (tv) endte på 5 point og blev nummer 3.
Ratingfavoritten Casper Liu blev nummer 2 med 5/7.