DSU håndsprit

Vi skal jo alle passe på hinanden i disse tider, og Dansk Skak Union har nu lanceret deres egen håndsprit, som kan stilles op ved skakbrætterne i klubberne. Genopfyldelige flasker med 100 ml til kun 15,- kr. pr. stk. må være en overkommelig investering for de fleste klubber.

 

Flaskerne kommer i brug til afslutningen i Xtracon-Skakligaen den 5.- 6. september i Skanderborg, til online-EM i Odense den 18. – 20. september og vil også være et fast element ved DM i Svendborg i uge 42.

Lidt fakta:

 

haandsprit2

 

DSU har bestilt 1000 stk. hjem, og håndspritten kan købes via Dansk Skaksalgs hjemmeside.

 

Hvis man alligevel skal en tur forbi Svendborg i efterårsferien, eller til Skanderborg til Skakliga, kan man spare portoen ved at hente varerne der. Det gælder selvfølgelig også andre varer fra Dansk Skaksalg.