Kort nyt uge 32

Ellen Fredericia Nilssen, som er en meget aktiv streamer på Twitch, afholdte i sidste weekend en velgørenhedsstream, hvor der blev indsamlet penge til Røde Kors Lebanon, efter eksplosionen i Beirut. Ellen samlede imponerende 1065 dollars ind på de 7 timer streamingen varede. Link til Ellens profil, hvor streamen kan genses: HER

 

—-

 

Filip Boe Olsen deltog på en telefonlinje i radioprogrammet “Kulturkabalen” på Radio Loud hvor skak var i fokus. Snakken om skak og det efterfølgende blindskakparti kan høres 42 minutter inde i programmet: HER

 

—-

 

På grund af COVID-19 måtte Dansk Skoleskak desværre udskyde årets hold DM i skoleskak. Stævneudvalget i Dansk Skoleskak har nu besluttet, at Hold-DM afholdes som online-stævne. Stævnet bliver afholdt lørdag den 19. september fra kl. 10.00-16.00 og det bliver gratis at deltage. Viktor Haarmark Nielsen er ansvarlig for online-stævnet og kan kontaktes på mail hrhaarmark@gmail.com – link til yderligere informationer på Dansk Skoleskaks hjemmeside: HER

 

Foto: Dansk Skoleskak


 

—-

 

Seniorchef Steen Juul Mortensen er ude med et nyt nyhedsbrev for seniorer for august 2020. Læs mere: HER

 

—-

 

Der er stadig pladser til Dorfman-arrangementet der afholdes i Chess House den 30. august. Se invitationen: HER