Danmark videre ved Online-OL

Danmark gik søndag aften videre fra den indledende gruppe ved Online-OL. Holdet var ellers i store vanskeligheder efter to nederlag om lørdagen, men med tre sejre om søndagen og en hjælpende hånd fra Uruguay, der i sidste runde holdte 3-3 mod Venezuela, lykkedes det lige akkurat at kvalificere sig til 2. division.

 

Holdet scorede samlet 37½ point, hvilket var den næsthøjeste score i gruppen. GM Mads Andersen blev topscorer for det danske hold med den meget høje score 8½ af 9. 16-årige GM Jonas Buhl Bjerre spillede kun lørdag og søndag og vandt alle partierne.  

Danmark skal igen i kamp i den kommende weekend fra fredag den 14. august til søndag den 16. august – igen med 3 runder dagligt.

 

 

GM Mads Andersen – suveræn score på topbrættet i indledende runde

  

 

 

Link til FIDEs hjemmeside med resultater fra gruppen: https://olymp-results.fide.com/group/16

 

På chess-results kan man udover stilling og resultater også gennemspille alle partierne fra den indledende gruppe: HER