Dansk Skak Union søger webdesigner

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union skal have ny hjemmeside.

 

Vores hjemmeside har efterhånden en del år på bagen, og er af forskellige overvejende tekniske årsager moden til pensionering.

 

Hjemmesiden er i dag vores vigtigste kommunikationsværktøj, og det er meget vigtigt at vi i forbindelse med udarbejdelsen af den nye side får foretaget de rigtige valg med hensyn til Design, Layout og Brugervenlighed (Usability). Så sidder du med særlige forudsætninger og kompetencer på præcis disse områder, er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om projektet, og en snak om dine muligheder for at hjælpe projektet til at blive en succes.

 

Den nye hjemmeside skal laves i WordPress, og der er allerede tilknyttet folk med de tekniske færdigheder til oprettelse af hjemmesiden, og overførsel og konvertering af den gamle hjemmeside, så dine styrker skal først og fremmest være evnen til at gøre siden indbydende, enkel og logisk opbygget og nem at arbejde med.

 

Der er ikke krav om medlemskab af Dansk Skak Union, så kender du en udenforstående som måske kunne tænke sig opgaven, er det bestemt også en mulighed.

 

Projektet er igangsat, vi skal i luften med den nye side senest 1. oktober, så forhåbentlig finder vi hurtigt den rette person til at indgå i team og hjælpe os det sidste stykke vej mod målet!

 

Henvendelse til undertegnede via mail eller telefon for yderligere information.

 

Poul Jacobsen, 4083 3616, formand@skak.dk

 

ny side_intro