Kort Nyt uge 19

Pokalturneringen er udskudt indtil videre. DSUs forretningsudvalg holder møde tirsdag aften om hele corona-situationen. Vi håber at kunne melde mere ud her på siden på onsdag.

—-

Det nytter at støtte DSU gennem et OK Benzin-kort. Vi har netop fået 4.265,65 kr. fra OK for det sidste år. Tak til alle, der har tanket – og bliv endelig ved, det kan mærkes i foreningskassen. Se mere her om, hvordan man tilmelder sig ordningen.

—-

Kvindelandsholdet blev nummer 2 i Nordisk online kvindemesterskab for hold der blev afviklet søndag eftermiddag. Slutstillingen blev:

—-

Favoritterne fra Kina vandt finalen i FIDE Chess.com Online Nations Cup, der blev spillet søndag eftermiddag. I finalen spillede holdet uafgjort 2-2 mod USA, men da holdet havde vundet den indledende gruppe, blev de kåret som vindere af turneringen. De individuelle resultater i finalen: