Coronafri ungdomstræning

Ungdomslandstræner Rasmus Skytte skriver til skak.dk om en ungdomselitetræning der fandt sted i den forgangne weekend:  

 

I weekenden 13.-15.marts havde jeg planlagt ungdomselitetræning i København med GM Jacob Aagaard. Jacob Aagaard er udover at være bredt anerkendt som en af verdens bedste skaktrænere, også formand for FIDE Trainers commision der bl.a. har ansvaret for at uddanne trænere.

 

 

Et billede taget fra ungdomslandstrænerens egen computer under sessionen.

Det stod imidlertid klart torsdag morgen at vi ikke skulle samles i en kælder på Østerbro hele weekenden. Der skulle tænkes alternativer! Heldigvis har Jacob netop stiftet 365 Chess Academy, hvor han sammen med 6 andre gode trænere tilbyder skaktræning på abonnement. Det var derfor nærliggende at Jacob blev hjemme i Glasgow og vi andre også koblede op hjemmefra og tilgik den fine løsning 365 Chess Academy har til onlinetræning.

Det blev til 18 timers undervisning i bl.a. tårnslutspil og jeg tør godt sige at det var nogle belærte (og trætte) unge mennesker der slukkede for computeren søndag kl.18

 

Rasmus Skytte