Fransk sejr i Rilton Cup

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den franske stormester Robert Fontaine vandt Rilton Cup i Stockholm med 7.5 point af 9 mulige. Vassilios Kotronias, David Howell, Emanuel Berg og overraskelsen Johan Furhoff sluttede lige efter med 7 point, mens Lars Bo Hansen med en solid indsats og uden tabspartier sluttede på 6.5 point.

Slutstillingen i toppen:
1. GM Robert Fontaine (Frankrig) 7.5; 2-5. GM Vassilios Kotronias (Grækenland), IM David Howell (England), GM Emanuel Berg (Sverige), FM Johan Furhoff (Sverige) 7.0; 6-13. GM Evgenij Gleizerov (Rusland), IM David Berczes (Ungarn), GM Lars Bo Hansen (Danmark), IM Bengt Lindberg (Sverige), GM Pia Cramling (Sverige), IM Falko Bindrich (Tyskland), GM Tiger Hillarp-Persson (Sverige), GM Ralf Åkesson (Sverige) 6.5 point … 133 deltagere.

Øvrige danske resultater: WIM Evgenia Hansen (5), Leif Jensen (5), FM Ove W. Hartvig (5), Thomas Flindt (4.5), Martin Hansen (4), Mads Andersen (4), Stefan Wiecker (3.5), Dara Sevkan Akdag (3.5), Flemming Preuss (2.5).

www.rilton.se