Danmark mod England i Senior VM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

De engelske storfavoritter i Senior VM for hold i Dresden løb ind i et uventet nederlag i 4. runde. Slovakiet vandt 2½ -1½ selvom England havde lidt over 100 ratingpoint mere i snit. Men dette resultat giver forhåbentlig de danske deltagere en stor oplevelse lørdag formiddag.

Seniorchef Bent Sørensen skriver fra spillestedet:

“Vi har det fint her i Dresden. Vi er tilfredse med 3 sejre og et nederlag i de 4 første runder. Vi tabte til Thüringen, hvor vi efter vor mening var tæt på at vinde. Vi ligger nu nr. 7 og ser frem til morgendagens møde mod England. Det er et kanonhold, de stiller. Vi ser frem til at møde Short, Nunn, Speelman og Arkell. Det er ikke hverdagskost for vi danske amatører at møde verdensstjerner af dette format. Uanset resultatet glæder vi os til denne oplevelse.

 

I dagens runde brillerede Jørn Sloth med en flot gevinst, hvor han leverede hele to kvalitetsofre og afsluttede med et flot angreb. Sådan kan Jørn også spille.”

 

sloth 2015

FM Jørn Sloth – Danmarks bedste spiller over 70 år (foto: thv)
 

Så snart Jørn Sloths parti kommer frem til www.skak.dk vil vi ikke tøve med at vise det.

 

Hjemmeside: www.schachfestival.de