Skakken sættes på pause

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Forretningsudvalget har på et ekstraordinært møde onsdag aften drøftet de skærpede retningslinjer og forholdsregler, som Statsministeren og sundhedsmyndighederne bekendtgjorde på pressemødet onsdag aften kl. 20:30.

 

Argumenterne forudsættes bekendt af de fleste, og er så alvorlige og tungtvejende, at forretningsudvalget ikke længere finder det forsvarligt at gennemføre skakarrangementer i en periode, som foreløbig strækker sig fra dags dato og frem til 15. april 2020. Vi opfordrer alle arrangører til at følge denne henstilling, og dermed tage medansvar for at minimere smittespredning i samfundet.

 

For Dansk Skak Unions vedkommende betyder det, at vi udsætter Xtracon Skakliga afslutningen og DM i Svendborg indtil videre. Vi følger naturligvis udviklingen tæt, og vil løbende informere om mulighederne for afvikling, når forholdene atter er forsvarlige.

 

Dem, der allerede har tilmeldt sig til DM i Svendborg, kan naturligvis framelde sig og få deres penge tilbageført. Man kan også vælge foreløbig at opretholde sin tilmelding, og se om en ny afviklingsplan passer til ens planer.

 

Forretningsudvalget beklager de gener aflysningerne vil få, men det er af afgørende betydning, at vi viser samfundssind, og lever op til omgivelsernes forventninger til en ansvarlig organisations adfærd.

 

Vi informerer naturligvis her på siden, når der er væsentlige nyheder om hvornår, vi igen kan optage vores aktiviteter.

 

Indtil da håber vi at alle klarer sig sunde og raske gennem den kommende tid.

 

Poul Jacobsen


poul svendborg