Generationer i spil

Dansk Skoleskaks nyeste tiltag hedder Generationer i spil. Projektet vil bygge bro mellem skoleskakspillere og seniorer over 65 år.

Nikolai Skousen fra Dansk Skoleskak skriver i en mail:
Vi er interesseret i gode historie fra klubber, som har erfaringer med ældre der underviser på skolerne eller andre undervisningstiltag i foreninger eller organisationer rundt omkring i Danmark.
 
Derudover er vi interesseret i at finde ældre mænd i alderen 65+, som kan være frivillig i projektet med undervisning samt skabe aktiviteter i deres nærområde – der er tale om København/Frederiksberg og Randers.

Projektet har sin egen hjemmeside – www.skoleskak.dk/om-os/aktuelle-projekter/generationer-i-spil

Der er allerede et åbent arrangement om projektet i Den Gule Villa på Frederiksberg:
 

Åbent Hus: Generationer i spil med skoleskak
Tirsdag den 4. september kl. 13-15, gratis adgang
Spiller du skak? Og er du mand over 65 år? Så kig forbi til Åbent Hus i Den Gule Villa og hør nærmere om Dansk Skoleskaks nye projekt, hvor ældre og skoleelever mødes over et slag skak. “Generationer i spil med skoleskak” er Dansk Skoleskaks nye projekt, hvor ældre og skoleelever inviteres til at besøge hinanden til matcher mellem generationer og fælles ’ældre-barn’ stævner. De mest engagerede ældre kan vælge at blive frivillige i en af landets mange skoleskakklubber eller lave skakaktiviteter på ældrecentre og plejehjem. Der serveres kaffe og hjemmebagt kage. Læs mere om projektet
 
Nikolai Skousen

Se pressemeddelelse