Team Denmark på Chess.com

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

 

Torben Brighs Sørensen har skrevet til skak.dk for at henlede opmærksomheden på en dansk skakgruppe på spilserveren chess.com. I denne gruppe, der hedder Team Denmark, er der omkring 1300 medlemmer og der bliver arrangeret en masse online skakaktiviteter. Torben Brighs Sørensen fortæller:

 

Team Denmark repræsenterer Danmark her på chess.com i World League, Chess960 World League, Live Chess World League samt European League.World League og European League er inddelt i divisioner. Alle kan tilmelde sig landsholdskampe. Når to hold mødes, spiller den højeste ratede fra den ene land mod den højeste ratede fra det andet land, De næst højeste mødes og de tredje højeste mødes og så fremdeles. Tilmeld dig meget gerne, du bliver automatisk matched op med en modstander, der ligger omkring din egen rating, så det er ikke noget krav om, at man skal have en høj rating for at deltage – alle er velkomne, man skal blot gøre sit bedste!

 

Vi spiller også forskellige interne turneringer for Team Danmark medlemmer og mange venskabskampe mod andre hold. For medlemsskab til Team Denmark kræves relation til Danmark. Medlemsskab af Team Denmark er gratis.

 

Lørdag den 3. august skal Team Denmark møde Team India i Live Chess World League (LCWL) på chess.com. Holdkampen er med aftalt kampstart kl. 16.30. Tilmelding kan som sædvanligt ske fra en time før kampstart. Kampene spilles som lyn, hvor hver spiller har 5 minutter + 2 sekunder pr. træk. De 2 højst ratede fra hvert hold møder hinanden, og de 2 næst højeste møder hinanden og så fremdeles. Alle skal spille 2 spil, hvor man henholdsvis har de hvide og sorte brikker. Team India er en klub med mere end 10.000 medlemmer – til sammenligning er vi i Team Denmark under 1.300 medlemmer. Så der er virkelig brug for et stort fremmøde, hvis Team Denmarks spillere i bunden ikke skal blive overmatched. Alle danske kan deltage uanset niveau, man skal blot være med i Team Denmark. Vi håber i Team Denmark, at der er nogle danske GMer, IMer, FMer, NMer og CMer, der vil støtte op om projektet, så vi styrkemæssigt kan hamle op mod nogle af de bedste hold!

 

Link til kampen mod Indien lørdag kl. 16:30: https://www.chess.com/live#tm=3768

 

Link til Team Denmark på Chess.com: https://www.chess.com/club/team-denmark