You are currently viewing ECU og DSU om “World Friendship Games”

ECU og DSU om “World Friendship Games”

Igennem den seneste måned har Dansk Skak Union ved flere lejligheder modtaget invitationer til at deltage i “World Friendship Games” fra den 15. – 29. september i Moskva og Ektarinburg.

Invitationerne er stilet til såvel forbund, klubber som enkeltpersoner. Det er stadig Dansk Skak Unions officielle politik at vi ikke deltager i arrangementer i Rusland, og vi henstiller på det kraftigste til at vores klubber og medlemmer ligeledes undlader at deltage, uanset hvor fristende tilbuddet end er. Dansk Skak Union bakker helt og fuldt op om det statement som ECU, den europæiske skak union, netop har udsendt om emnet.

Poul Jacobsen

Se udtalelsen fra ECU her: https://www.europechess.org/ecu-declaration-on-summer-friendship-games/