Allan Stig Rasmussen DM i lyn

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Stormester Allan Stig Rasmussen sikrede sig langfredag aften titlen som danmarksmester i lyn for fjerde gang i træk. Det var bestemt ikke nogen walk over for Allan Stig, der måtte helt ud i et ammageddonprti mod Jackie Andersen, der i semifinalen havde slået stormester Lars Schandorff ud, for at sikre sig sejren. Allan Stig Rasmussen slog i sin semifinale IM Rasmus Skytte, i et DM i lyn der var rigtigt stærkt besat. Længere nede i deltagerlisten ses bl.a. GM Boris Chatalbashev, IM Jakob Aabling-Thomsen og FM Filip Boe Olsen.

 

allan stig
GM Allan Stig Rasmussen – på vej mod en dobbeltsejr? Foto: Thomas Vestergård

Allan Stig Rasmussen fører det rigtige DM med 5 point af 7 på deling med IM Jonas Bjerre og IM Jesper S. Thybo. Der er to spændende dage tilbage i Landsholdklassen.