Valg til forretningsudvalget

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Igennem længere tid har FU ledt efter en afløser til den ledige stol efter Bernhard Sørensen, og endelig kan vi med glæde meddele at tålmodigheden har båret frugt, idet Jesper Scherling Fris fra Allerød Skakklub gerne vil stille sin arbejdskraft til rådighed for medlemmerne. Formelt kan vi konstituere Jesper på posten, men set i lyset af at delegeretmødet er så tæt på, har vi aftalt at han stiller op som FUs kandidat til den ledige post.

 

Jesper har sendt et par ord om sin kandidatur:

 

Jeg hedder Jesper Fris og er 46 år. Jeg startede med at spille skak da jeg var 6 år og har været medlem af Allerød Skakklub siden jeg var 11 år.

Jeg har siddet i klubbens bestyrelse i flere år, og jeg har de sidste år primært beskæftiget mig med turneringledelse og vil på sigt gerne være IA.

Jeg har valgt at opstille til FU, da jeg ser mulighed for at være med til at gøre en forskel for dansk Skak. Det jeg gerne vil lægge vægt på, hvis jeg bliver valgt, er ungdomsskak og især hvordan vi holder fast i de unge, når skole og andet sport trækker dem væk fra skakken.

Jeg mener også, at eliten skal prioriteres, så vi kan stille med stærkest muligt landshold. Men det skal ikke være på bekostning af bredden. De 2 ting må kunne gå hånd i hånd.

Jeg er klar til at yde et bidrag til dansk skak nu og i fremtiden.

God påske

Jesper Fris

 

jesper friis

Jesper Scherling Fris fra Allerød Skakklub – kandidat til FU. 

 

Som tidligere skal der også i år gøres opmærksom på, at alle med organisatorisk mod på arbejdet i forretningsudvalget er velkomne til at stille op til valg, og især da hvis man forinden har bekendtgjort sit kandidatur. Og meget gerne med en kort præsentation af sig selv og sine holdninger + et billede her på skak.dk, så klublederne rundt omkring i landet har mulighed for at diskutere kandidaterne hjemmefra.

I år kan man vælges til følgende poster i FU: Formand Poul Jacobsen er på valg og villig til genvalg, FU medlem Arild Rimestad er på valg og villig til genvalg, og endelig den ledige FU post hvor Jesper Fris stiller op. Den sidste er for en periode på 1 år.

 

Med venlig hilsen

 

Poul Jacobsen