Træningssamling for kvindelandsholdet

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I weekenden den 23. og 24. marts afholdte kvindelandsholdet en træningssamling i København. Deltagerne i samlingen var:

 

Esmat Guindy

Oksana Vovk 

Ellen Kakulidis

Miriam Frida Mikkelsen

Thomine Stolberg Rohr 

Marianne Nielsen

Marie Frank

 

Kvindelandstræner Peter Thorsbro skriver til skak.dk om arrangementet:  

 

I weekenden havde vi første træningssamling i den nye OL cyklus. Sidste OL gav os meget læring på godt og ondt, og det har vi i sinde at bygge på. Vi har derfor indgået et samarbejde med GM Boris Chatalbashev, som over de næste 2 år vil gennemgå et forløb under det overordnede tema ”Praktisk skak”.

 

Temaet er valgt ud fra et ønske om at optimere udbyttet af den tid vi arbejder med det i fællesskab, men også for at inspirere den enkelte spiller til at træne individuelt eller med en ven mellem træningssamlingerne.

 

 

Foto: Peter Thorsbro

 

Emnet på denne første træningssamling var (praktiske) slutspil. Forud for samlingen havde Boris uddelt en række svære opgaver, som vi havde forberedt os på. Der var en livlig debat med rigtig mange inputs til hvordan stillingerne kunne spilles. Tidsplanen skred en smule, men det er kun herligt at alle er så engagerede og veloplagte til samlingerne.

 

 

Foto: Peter Thorsbro

 

Over den kommende tid vil vi fortsætte med fokus på praktisk skak, og emnerne vil bl.a. være dynamisk skak, konvertering af fordele og aktivt modspil.

 

Kvindelandsholdet på Facebook: https://www.facebook.com/kvindelandsholdet.i.skak/