England skuffer ved Senior VM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

De engelske storfavoritter i 50+ gruppen ved Senior VM for hold i Dresden løb mandag ind i deres andet nederlag og må nu kigge langt efter førstepladsen, der ser ud til at blive et anliggende mellem Slovakiet og Tyskland. 

England slog ellers som planlagt det danske hold med 3½ – ½ i femte runde. Bent Sørensen stod for det halve point mod GM Jon Speelman (2506). Men i 7. runde måtte England ned mod det tyske førstehold.

Danmark klarer sig tæt på det forventede. Individuelt kan Danmarks førstebræt, FM Kåre Hove Kristensen, med sejr i de to sidste runder efter alt at dømme score en IM-norm. I 8. runde venter Belgien, hvor Danmark er svage favoritter.

 

kaare k
FM Kåre Hove Kristensen – har scoret 4½ af 7 indtil nu (foto: thv)

I 4. runde spillede FM Jørn Sloth et fint parti mod det finske hold Starat. Her partiet med Sloths egne noter:

I 65+ klassen har Rusland vundet de første syv kampe og er meget tæt på guldet.

 

Hjemmeside: www.schachfestival.de