Skakquiz og Åbent Hus

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Lørdagen byder på et par spændende muligheder for at beskæftige sig med skak på en lidt anden måde. På pubben Rosie McGee’s, der ligger lige overfor Tivoli på Vesterbrogade 2A, 1620 København, er der Skakquiz og juleøl fra kl 15.30 og flere timer frem.

 

Arrangørerne skriver på Facebook:

 

Vi satser på at starte en ny trend og inviterer hermed dig og resten af verden med til en alternativ skakjulefrokost i festlige rammer. Vi holder det på Rosie McGee’s ved Rådhuspladsen og mødes kl. 15:30.

Kl. 16 starter den holdopdele skakquiz, så hank op i en nørdet skakven eller tag alternativt en rigtig ven med. Har du ikke selv et hold, finder vi nemt holdkammerater til dig. Der vil være 3-5 deltagere på hvert hold.


Efter quizzen er der fri leg. De der vil spise på stedet gør det, og de der vil hænge ud i en af barerne eller på dansegulvet, kan gøre det. Der er live musik fra kl. 18 og natklubben åbner kl. 22.

 

Der vil være nogle få skakspil tilgængelige, så tag selv et skakspil og ur med, hvis du altså vil spille.

 

julequiz
Skakquiz Rosie McGee´s, Vesterbrogade 2A, 1620 København. Foto fra Facebook

 

Vil man hellere bruge lørdagen på at købe skakjulegaver, holder Dansk Skaksalg åbent hus fra kl. 10.00 til 15.00 på adressen Skerningvej 2, 5750 Ringe. Dansk Skaksalg lover, at der vil være en kop kaffe på kanden til gæsterne.

 

Gaveide – klubsæt nr. 2:

 

klubsaet2

Bræt, brikker samt æske til opbevaring. Massivt prisbilligt klub- og turneringsbræt med felter i 58 mm, Staunton brik med filt og bly samt ekstra dronning, kongehøjde 96 mm.

Pris 599,00 kr.

 

Netbutikken på www.skaksalg.dk holder åbent døgnet rundt.