Jan Rosenberg vandt EM-titel

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Jan Rosenberg fra Springeren i Kolding har deltaget i et stort sportsstævne for værestedsbrugere/udsatte i hele Europa (“Social Inclusion games”). Årsagen til at Jan kunne deltage i stævnet er, at han igennem 7 år har været tilknyttet “Folkekøkkenet” i Kolding som holdleder, frivillig, bruger, og samtidigt også sidder i udsatterådet i Kolding Kommune.

 

Stævnet foregik i Enschede i Holland i weekenden den 3. august til den 5. august. Skak var på programmet og Jan gik hen og vandt skakturneringen med 10/10!

 

Jan fortæller til skak.dk: Vi var 140 danske deltagere i alskens dicipliner fra ludo over tovtrækning til fodbold og en masse andet. En fantastisk oplevelse. Og man følte det var landsholdet man var med, og vi fik også fine landsholdstrøjer. EU støttede stævnet, og det viste sig, at jeg har fået titlen “Europamester”. Med min beskedne styrke er det vist min eneste chance for en sådan udmærkelse! 

 

 

Jan Rosenberg øverst på skamlen i Holland. Foto: Sebastian Løndal

  

Man kan se mere om stævnet på Facebooksiden Social Inclusion Holland og på den danske Facebookside Landsforeningen af væresteder.