Skaksommerlejren er startet

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Skaksommerlejren på Skanderup ved Kolding startede søndag eftermiddag. I år deltager der 102 ungdomsspilere, der frem til lørdag skal dyste i så forskellige skakaktiviteter som lejrturnering, lynskak, babyskak, kondiskak, og kykskak. For at det hele ikke kun handler om skak,  arrangeres der Skanderuplegene, hvor der eleverne sat sammen i 6 hold på tværs af køn, alder og skakmæssig styrke, og i løbet af ugen dyster alle hold mod alle i et hav af forskellige mere eller mindre alternative discipliner, som der trækkes lod om hver dag. Eleverne håber – lederne frygter – hver dag, at vandballonkast mod lederne er dagens disciplin. 

  

Således er lejren en kombination af sociale og skakmæssige aktiviteter, og på den måde får eleverne nemt dannet nye venskaber på tværs af landsdele, mens de samtidig dygtiggør sig i skak. Rigtig mange af deltagerne er gengangere, som kommer år efter år, og det er ikke unormalt, at der fejres et 10-års jubilæum på skaklejren. 

 

Hjemmesiden for skaksommerlejren: http://skaklejr.dk/ – Her opdateres løbende i løbet af ugen med resultater, stemningsreportager og billeder fra årets skaklejr. Derudover kan skaksommerlejren også følges på Facebook.