Seniorerne vandt igen i år

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Matchen mellem seniorerne og juniorerne, afholdt i Chess House i lørdags, blev en meget jævnbyrdig affære, på trods af en ratingforskel på over 150 point i gennemsnit på de to hold. Seniorerne vandt de første 6 matcher med enten 4½-3½ eller 5-3, men efter et nederlag på 5½-2½ i næstsidste runde, kunne juniorerne med en sejr i sidste runde på 6½-1½ sikre sig uafgjort. På trods af en føring på 4½-½ lykkedes det ikke, da holdet tabte de sidste tre kampe. 

 

Dermed endte matchen med 34-30, og det bringer seniorerne samlet i spidsen med fire sejre og en enkelt uafgjort match siden det første arrangement i Randers i 2013. 

 

 

Seniorholdet 2018. Jens Hartung Nielsen, Bent Sørensen, Jørgen Jørgensen, Ove Kroll, Peter Dam Mikkelsen, Jan Rode Pedersen, Jacob Øst Hansen, holdkaptajn Steen Juul Mortensen og Jens Kølbæk. Foto: Thomas Vestergård

 

 

Juniorholdet 2018. Bagved: Sander Stage-Steffensen, Thomas Søndergaard Thybo, Jonas Bjerre, Filip Boe Olsen, Adesh Easwaralingam og holdkaptajn Mads Boe. Foran: Albert Mechlenburg Møller, John Christopher Christensen, Casper Liu, Simon Ehrenreich og Paulius Meskenas. Foto: Thomas Vestergård

 

 

Topscorer for juniorholdet blev IM Jonas Bjerre med 7 point, hvilket var den samme score som seniorholdets FM Jacob Øst Hansen. Begge gik ubesejrede gennem turneringen. Matchen sluttede med fælles spisning og efterfølgende hygge. 

 

Et enkelt eksempel på ungdommeligt vovemod. 11 årige Albert Mechenburg Møller slår Jørgen Jørgensen der har 450 mere i rating. 15. Se3 er et spændende træk: 

 

 

Link til Chesshouse: http://chesshouse.dk/

 

Link til partierne fra matchen: HER