Ungdoms FU i luften

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union kan nu løftet sløret for det Ungdoms FU, der i fremtiden skal varetage DSUs ungdomsarbejde. Opgaverne for Ungdoms FU er bl.a. det overordnede ansvar for Ungdoms DM, opbygningen af en landsdækkende ungdomsholdturnering, medlemsrekruttering, de nordiske Ungdomsmesterskaber med mere.

 

ungdoms fu

De fem medlemmer er fra venstre: Lars Hansen, Morten Frank Jensen, Mikkel Clausen, Jesper Scherling Fris og Peter Willer Svendsen. Foto: Poul Jacobsen


Lidt om medlemmerne i Ungdoms FU:

 

Mikkel Clausen, Nørre Åby Juniorskakklub, født 1982
Startede som Skoleskakspiller på Fyn, har rejst meget i udlandet i kraft af bl.a. skakken. Mangeårig leder ved Skaksommerlejren i Tjele.

Lars Hansen, SK1968, født 1970
Ansat ved DSS/Århus Kommune. Underviser lærere i Århus Kommune til at virke som skoleskak instruktører. Bestyrelsesmedlem i Chess House og Århus Skoleskak.

Morten Frank Jensen, Præstø Skakklub, født 1967
Startede med at spille som 6 årig, Formand for Præstø Skakklub, en del år i 2.HK bestyrelse, meget fokus på juniorarbejde i Sjællandsk samarbejde.

Peter Willer Svendsen, Hillerød Skakklub, født 1964
Bestyrelsesmedlem i Hillerød mere end 30 år som Ungdomsansvarlig, medlem af DSUs FU som ungdsomsansvarlig.

Jesper Scherling Fris, Allerød Skakklub, født 1972.
Har spillet skak siden han var 10 år. Bestyrelsesmedlem Allerød Skakklub siden 1995, med 3 års pause, Junior leder/træner gennem flere år, Skakdommer og Turneringsleder, vil gerne videreuddanne sig til IA.