Kort nyt uge 48

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Københavns Skak Union arrangerer hvert år en juniorholdturnering. Turneringen er for 4-mands hold og bliver rated, da der spilles med lang betænkningstid. Årets udgave startede lørdag den 2. december med 16 hold på Tapeten i Ballerup. Efter de første 3 runder fører Caissa Gladsaxe der har vundet ale kampene  Link til turneringstavlen: HER

 

 

Præstø (Black Nights) slår Nørrebro (Brobizz1) med 3-1. Foto: Morten F. Jensen

 

Den 9. december i tidsrummet kl. 11:00 til 16:00 holder Dansk Skaksalg åbent hus. Mette og Mikael Rask glæder sig til at byde alle kunder inden for i butikken på Skerningvej 2, 5750 Ringe, hvor der vil være mulighed for at få en skaksnak, se på bøger, materialer med videre. Bliver du fristet af en julegaveide – og måske en til dig selv – så glæd dig over at der er 10 % på alle ikke nedsatte varer, som afhentes på dagen. Der er kaffe og te på kanden – vel mødt! link til hjemmesiden for Dansk Skaksalg: http://www.skaksalg.dk/

 

Jetsmark Skakklub afholdte lørdag den 2. december Jesper Søndergaard Thybos receptions turnering, som var en del af Nordjysk Grand Prix. Udover at fejre europamesteren på hjemmebane i Pandrup blev der spillet en stærk hurtigskakturnering. Mesterklassen blev vundet af GM Allan Stig Rasmussen med 7/7 foran IM Jesper Søndergaard Thybo og Rasmus Thøgersen der begge fik 5½ point. Basisklassen blev vundet af Henning Larsen fra Aars der gik ubesejret gennem turneringen med 5½ af 7. Link til resultater for turneringen: HER