Skakturnering på Dokk1 i Aarhus

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Fra Thomas Ochsner har skak.dk modtaget følgende om Dokk1 skakmesterskaber på hovedbiblioteket  i Aarhus på søndag den 5. november:

Det århusianske skakfolk har mulighed for at dyrke deres fritidsinteresse i fantastiske og hypede rammer på det nye massive hovedbibliotek Dokk1, som er betegnet som et rumskib, der er landet i de bynære havnearealer.

Som skakspiller kan man kun være glad for, at Dokk1 har skak på programmet. Vi opfordrer til, at I bakker op om dette og kigger derned. Derfor iler vi med at gøre reklamer for nogle af aktiviteterne, som Dokk1 har på programmet.

Søndag 5. november kl. 10.45-15 afvikles de årlige mesterskaber for Dokk1. Der spilles i to forskellige grupper, alt efter om du har et ratingtal eller ej.

Til dette arrangement er tilmelding nødvendig inden den 02. november (fristen er blevet forlænget). Derfor skriv til Ole, hvis mailadresse står nederst i nyheden.

Udover denne enkeltstående begivenhed, så er der hver fredag kl. 10-12 skak på Rampen, hvor alle kan møde op. Her er tilmelding ikke nødvendig.

Bibliotekar Ole Thiesen er fast vært. Har du spørgsmål, så kan Ole kontaktes på 

(oet@aarhus.dk)