Divisionsturneringsprogrammet godkendt

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

På trods af de mange ekstra udfordringer det gav at Philidor trak sit hold fra Xtracon Skakligaen, så præsterede Divisionsturneringsudvalget gennem dygtigt og koncentreret arbejde alligevel at levere et kompetent og gennemarbejdet forslag til Divisionsturneringsprogram.

 

Programmet har været kendt igennem længere tid, og klubberne har været velinformerede om frister for indsigelser. De indsigelser og ændringsforslag som var indkommet rettidigt er behandlet af udvalget, så alle klubber har haft muligheden for at påvirke indholdet. 

 

Det var derfor en formssag for Hovedbestyrelsen at vedtage det samlede Divisionsturneringsprogram, hvor det gældende nu kan tilgås på Divisionsturneringens hjemmeside: divisionsturnering_2017_18_version_6.pdf

 

pokalen
Vinderpokalen i Xtracon Skakligaen skal finde nyt opholdssted efter sæsonen.

 

Divisionsturneringen: holdskak.skak.dk/TeamTour/Index/26