Hurtigskak-DM for seniorer 2017

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union og Herning Skakklub indbyder nu til årets mesterskab i Hurtigskak for seniorer. Mesterskabet spilles over to dage, den 7. og 8. oktober på Vestervangsskolen i Herning. Lørdag aften arrangeres der fællesspisning for alle deltagerne, og det sociale samvær er i det hele taget i højsædet under turneringen.

Der spilles i to grupper, en 50+ klasse for spillere født i 1967 eller før og en 65+ klasse for spillere født i 1952 eller tidligere. Betænkningstiden er 20 minutter til hele partiet + 10 sekunder pr. træk, der spilles 8 runder efter schweizer-systemet.

 

poulsten
Sidste år vandt Pouelsten Holm Grabow (th) 65+ klassen. Foto Mads Boe

Der er nu et fast link til turneringen på skak.dks forside yderst til høje, men man kan også læse mere om turneringen og tilmelde sig HER.

 

Sidste tilmeldingsfrist er den 3. oktober.