Før 7. runde: Det ser svært ud

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Leif Kristensen skriver fra Ungdoms VM I Khanty Mansiysk, hvor de danske spillere i dag ser ud til at få “en svær dag på kontoret”

 

I U-18 møder Jesper med hvid WIM R. Vaishali Indien (2295), der på nuværende tidspunkt har gjort det godt med 3½ points. Hun har en præstationsrating på 2376, så Jesper må spille op til sit absolut bedste, hvis der skal point på kontoen i dag.

Bjarke har i U-16 sort mod Marijn den Hartog Holland (2190), og det er også en vanskelig opgave, selv om hollænderen ikke helt har levet op til sit ratingtal.

 

 

Bjarke Hautop Kristensen fanget af stævnets officielle fotograf. Desværre har holdkaptajnen ikke mulighed for at tage billeder i spillehallen.

I U-14 har Filip sort mod Marchuk Rostislav Rusland (2054) – også her er den danske spiller parret opad, idet russeren har 3½ points. Det er bestemt ingen nem modstander – tværtimod har han på nuværende tidspunkt lavet en præstationsrating på 2291, så Filip må spille op
til sit bedste for at få point i dag.

Thomas har hvid mod Nurmat Ajigulov Kirgisistan (1626), men man skal ikke lade sig narre af det lave ratingtal. Ganske vist har modstanderen ingen partier vundet, men han har spillet 4 remiser mod højereratede og har lavet en præstationsrating på 1856. Men vi håber på,
at Thomas i dag kan lave endnu et point. Stemningen er stadig god, men vi ville gerne have haft flere point – i de afgørende situationer tipper vægtskålen desværre den forkerte vej.

Maden er ved at være temmelig ensformig, så alle savner vist dansk mad.

 

 

I Khanty-Mansiysk mindedes spillerne inden runde 6 Mark Dvoretsky med 1 minuts stilhed. Foto: Fra turneringens hjemmeside

 

Link til hjemmesiden: http://wy2016.fide.com/