56 hold til start i Pokalfinalestævne

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

philidor pokal2015

Dansk Skak Unions årlige finalestævne i hurtigskak for firepersonershold samler i år 56 hold til start på Hotel Svendborg Pinsedag, søndag den 15. maj.

 

Sidste års vindere, Philidor, stiller op med en enkelt GM, det er Jakob Vang Glud som på billedet er nummer to fra højre. Nummer to fra venstre, IM Nikolaj Mikkelsen er også med i år, mens GM Grandelius og IM Ziska som også er med på Thomas Vestergårds foto fra pokalsejren i 2015 er afløst af IM Simon Bekker-Jensen, Silas Lund og Jan Andersen.

 

Brønshøj har også en stormester på holdet, det er Carsten Høi, som har bræt 3 efter Nikolaj Palm og Jakob Aabling-Thomsen. Fjerdemanden er Niels Nørskov Laursen.

 

Nordkalotten stiller med blandt andre IM Ahlander og den formstærke næsten-IM Kåre Kristensen, der for en uge siden vandt Allerød Knock Out hurtigskak.

 

Næstved, Fredericia og Jetsmark stiller med hver en international mester på holdet, det er henholdsvis Mikkel Antonsen, Jens Ove Fries Nielsen og Christian Kyndel Pedersen.

 

Link til pokalstævnet

 

Der stiller 14 hold op i både Eliterækken og bredderækken, 18 i seniorrækken, hvor der er så få 65+ hold at de spiller i samme række som 50+. I Juniorrækken er der 10 hold.

 

Der vil være livedækning på udvalgte brætter og det hele går i gang søndag fra klokken cirka 11.15.