Skakpar med i feltet i Fredericia

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Nikolas og_Melanie_FredericiaFredericia Skakforening har fået et ganske pænt felt strikket sammen til IM-turneringen i begyndelsen af maj, selv om turneringen i år ikke har nogen sponsor.
På billedet ses skakparret Nikolas og Melanie Lübbe, som er med igen – som i 2014, hvor dette foto blev taget. Da hed hun endnu Melaine Ohme, men skiftede efternavn, da de blev gift i december 2015!

Nikolas vandt turneringen i 2014 med 8/9, hvilket var tre points forspring, svarende til en præstationsrating på 2701, mens Melanie det år blev nr. 5.

 

De øvrige udlændinge er IM Scherrer og FM Livner fra henholdsvis Tyskland og Sverige, sidstnævnte var også med i Koldings Sondex Cup for nylig, hvor Nikolas Lübbe igen vandt i en dansk turnering.
Hustruen Melanie har en enkelt IM norm og spiller for endnu én i Fredericia.
Det gør blandt andre Martin Matthiesen også – han er i feltet af danske spillere og har en norm fra Aarhus i vinter.
I feltet er også Fredericias IM Jens Ove Fries Nielsen samt FM’erne Kristoffer Dyrgaard, Frem, og Filip Boe Olsen, Nordre.
Og et par formstærke folk: Vinderen af kandidatklassen Jesper Søndergaard Thybo der i CCC for nylig udspillede GM Semcesen og bragte sin rating nærmere de 2400, samt den eneste uden international titel, Kristian Seegert, der dog stiller op som regerende Aarhusmester. 

 

Man kan stadig nå at tilmelde sig EMT, enkeltmandsturneringen, som afvikles fredag-lørdag-søndag, 6.-8 maj.

 

Hele turneringen afvikles på Erritsø Fællesskole ved Fredericia.

 

IM-gruppen spiller 1. runde onsdag den 4. maj klokken 18 og slutter som enkeltmandsturneringen søndag.