Internationale stævner for ungdom

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

ungdom -_til_decemberart._Mads_Boe
Ungdomslandstræner Mads Boe får allerede nu henvendelser i forbindelse med udtagelserne til de mange stævner i udlandet for børn og unge, som afvikles i 2016. Derfor har Mads Boe valgt at udsende lidt information om den danske planlægning for det kommende år på ungdomsfronten. (foto fra ungdoms-EM i Porec, Kroatien, efteråret 2015 taget af Ruggero Percivaldi.)
Man er velkommen til at henvende sig til Mads Boe hvis det er relevant – kontaktoplysninger nederst.
Mads Boe skriver:
Stævnerne Danmark planlægger at deltage i for året 2016 er følgende:
·         Ungdoms EM U08-U18 der spilles i Prag fra den 17/8 til den 28/8. Vi stiller med fuld dansk delegation.
·         Ungdoms VM U08-U12 der spilles i Batumi, Georgien fra den 18/10 til den 30/10. Der udtages ikke hold, men de spillere der har lyst at deltage bedes henvende sig.
·         Ungdoms VM U14-U18 der spilles i Khanty-Mansyisk, Rusland fra den 1/9 til 15/9. Der udtages ikke hold, men de spillere der har lyst at deltage bedes henvende sig.
·         Ungdoms OL U16 der spilles i Poprad-Tatry i Slovakiet fra den 21/7 til den 30/7. Vi deltager med 5 spillere, hvor minimum den ene deltager skal være en pige.
Danmark råder over fripladser (hotel/fuldpension) til EM og begge VM-stævner, mens det endnu er usikkert, hvordan betingelserne er til Ungdoms OL, da der ikke foreligger en invitation.
Marts er fristen – giver de bedste betingelser
Udtagelser finder sted den 1. marts til alle fire stævner, og offentliggøres på skak.dk. Ønsker andre end de udtagne spillere at deltage i de internationale stævner er fristen for henvendelse til undertegnede den 15. marts.
Årsagen til de tidlige frister er, at jeg ønsker de bedst mulige betingelser for spillerne under turneringerne, hvilket kræver tidlig tilmelding. Samtidig har jeg tidligere også fået henvendelser fra forældre, der af hensyn til planlægning af ferie gerne vil have tidlig klarhed.
Er der spørgsmål til udtagelserne til de internationale turneringer, er man som altid meget velkommen til at kontakte mig på enten telefon eller mail.
Med venlig hilsen
——————————————–
Ungdomslandstræner DSU
Mads Boe
Strynøvænget 13
8381 Tilst
8624 1060 / 2324 1560
mads_boe@hotmail.com