Flot 10.plads til Nr.Sundby i Senior-EM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Senior-EM Nrresundbys_hold_fotograf_Arne_Bjrn_Jrgensen

Sankt Petersborg vandt senior-EM for firemandshold i Wien foran Israel og Rusland. Hos kvinderne sejrede Rusland foran Tyskland og værtsnationen Østrig. (foto af Nørresundbys hold fra en af de første runder. Fotograf Arne Bjørn Jørgensen.)

 

Nørresundby opnåede en flot 10. plads og blev bedste nordiske hold. Nordjyderne var seedet som nummer 18 blandt de 42 hold men overgik i hvert fald ratingsystemets forventninger. Holdet vandt fem matcher, tabte tre og spillede en enkelt uafgjort.

 

I sidste runde slog Nørresundby Tyrkiet 2,5 – 1,5. Tre remiser, og gevinst til Per Holst, som dermed samlet fik 4,5 af syv. Svend Pedersen leverede en meget fornem præstation med 6,0 af otte, sejr over GM Vogt og en ratingfremgang på 37 points. De øvrige på Nørresundbys hold, FM Jørgen Jørgensen, Poul Erik Nørgaard Olesen og Per Grevlund scorede alle 50 procent.

 

Holdet “Danmark” spillede nogenlunde som forventet: Seedet 29, endte som nummer 30. Her skal i første omgang blot fremhæves Claes Løfgren, som på 1.bræt scorede 5,5 af otte uden nederlag og en individuel ratingfremgang på 47. En mere udførlig rapport fra senior-EM kan ventes fra deltagerne.

 

Se flere resultater her:

 

http://www.estcc2015.at/