Intet afgjort før sidste runde i Horsens

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

John og_Erik_-_fra_Horsens_2015

John på seks år tager et parti med Erik på 80 til ære for fotograf og arrangør Tim Bjerre i en afslappet stund under Horsens Lang Weekend.

 

Tim Bjerre rapporterer fra lørdagens to partier inden den syvende og sidste runde søndag fra klokken 10.00:

 

“Intet er afgjort inden 7. og sidste runde søndag, men noget kunne tyde på, det bliver en af IM´erne, der løber med turneringssejren. 5 af IM´erne har 5 points, hvilket også FM Poul Rewitz har, så der er lagt op til en yderst spændende afslutning på Horsens Lang Weekend i år!

Tredjedagen er altid kommentatordag, og Jackie Andersen havde påtaget sig opgaven og gjorde det rigtig godt. Som det er kutyme, er det også Jackies opgave at udvælge turneringens skønhedspartier. Det bliver spændende om der er nogle der kommer gennem nåleøjet.

 

I dagens 5. runde satte IM´erne turbo på og lagde distance til de andre i feltet. Dette blev til 4 sejre til dem og remis mellem Igor Teplyi & Jens Ove Fries Nielsen. Dog var Jonathan Carlstedt noget heldig mod Martin Matthiesen (som har vundet HLW 2 gange tidligere), da Jonathan ofrede en officer for to bønder, men havde formentlig ikke kompensation nok for dette.

Martin og_Jonathan_-_Horsens_2015

Jackie mente i kommentatorrummet, at Martin ville vinde, uanset hvad han spillede…. Men det holder ikke helt, når man sætter et tårn i slag!

(foto fra opgøret er taget af Tim Bjerre).

 

Jonas Bjerre imponerede endnu engang, og denne gang gik det ud over Sergio Bermudez, som ikke har haft den bedste turnering.

I 6. runde mødtes Jonathan Carlstedt – Karsten Rasmussen og Mikkel Antonsen – Jens Ove Fries Nielsen, hvilket endte med to hurtige remis´er. Igor Teplyi måtte give remis mod Tobias Rostgaard, som har spillet en rigtig god turnering.

 

Poul Rewitz udmanøvrerede Casper Dahl Rasmussen med et fint offer og kørte det elegant hjem.

IM John Arni Nilssen satte en stopper for Jonas Bjerres ellers meget fine turnering indtil nu.

 

I den anden ende af turneringstabellen bliver der også gået på med krum hals, især 6 årige John fra Silkeborg har gjort imponerende indtryk.. Til trods for nullerne, bliver der gået til den i hvert parti… her er der ikke brug for tudekiks! (Se foto af John i toppen af artiklen.red).

 

Vi ses søndag på www.horsensskakforening.dk.  Det bliver endnu en god dag i Horsens!”,

 

Sådan skriver Tim Bjerre om turneringen der i år har samlet 132 deltagere over de fire dage.

Endnu et link: 

http://skakklub.net/hsf/denlange/2015/deltagere.html