Seriøs skaklejr med fodboldtraditioner

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

thumbs DSC_0160_skaklejr

Årets skak-sommerlejr på Tjele Efterskole med 120 deltagere har været afviklet i den forgangne uge efter et års pause. Som billedet viser, er der koncentration under den daglige lejrturnering, og der har også været lynskak og seriøs undervisning i teorigrupper fra blandt andre GM Allan Stig Rasmussen i løbet af ugen.

 

Der har også været tid til en traditionsrig og årligt tilbagevendende fodboldkamp mellem elever og ledere, naturligvis i den internationale fodbolds ånd døbt “El Clásico”, som er afviklet på efterskolens fodboldbaner.

 

Tjele Sommerlejr_2015_gruppefoto

På gruppebilledet ses hele holdet iført årets Tjele-trøjer. 

 

Undervejs gæstede DSU-formand Poul Jacobsen og unionens ansvarlige for blandt andet ungdomsskak, Peter Willer Svendsen, lejren. Poul Jacobsen havde FIDE-diplom og nål med til Filip Boe Olsen i anledning af at Filip for nylig kom over 2300 i ELO og dermed officielt er udnævnt til FIDE-mester.

 

Det var nu ikke kun seriøs skak og fodbold. Der var også lyde særlige Tjelelege, hvor det for de yngstes vedkommende blandt andet drejede sig om en organiseret omgang kast med dyngvåde skumgummibolde mod en stormester – hvilket gik ud over Allan Stig Rasmussen.

 

Resultaterne af lejrturneringen kan sammen med flere fotos fra ugen ses på

 

www.skaklejr.dk.