Tilskud og Senior-VM for hold

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Seniorchef Bent Sørensen sender følgende til hjemmesiden, hvor han både skriver om det forestående Senior VM for hold og om mulighederne for at få tilskud officielle internationale mesterskaber.

Til Senior-VM for hold i Dresden 24.februar til 4. marts sender vi et 50+hold bestående af Kåre Hove Kristensen, Jørn Sloth, Bent Sørensen, Pouelsten Holm Grabow og Preben Sørensen. Kåre rykker som den unge på holdet os til 50+rækken.

 

joern sloth
Seniordanamrksmester Jørn Sloth er med på VM-holdet (foto: thv) 

England stiller med et kanonhold med Short, Nunn, Speelmann og Arkell på holdet, så vi forventer ikke at vende hjem som VM’er. Vi er seedet som nr 10 lige foran det russiske kvindehold. Der deltager hele 88 hold ligeligt fordelt på 65+- og 50+ rækken.

I seniorkomiteen havde vi budgetteret med to repræsentative hold, men interessen blandt vore unge seniorer er endnu ikke skabt, så vi har penge til overs til de resterende internationale seniorturneringer i 2015. Det drejer sig om individuelt EM, individuelt VM og hold EM. Alle omtalt på seniorsiden. 


Ønsker du at komme i betragtning med et tilskud skal du sende en kort ansøgning til seniorskaklederen senest 1.maj. Adressen findes på seniorsiden. For EM individuelt senest 1. april.

I seniorkomiteen vil vi prioritere indskuddet til hold-EM højt. Vi vil opfordre klubberne til at sende et hold af sted. Det gælder alle uanset klubbens styrke. Vi tror, at det vil styrke klublivet, hvis der sendes et hold til en oplevelsesrig turnering. Nørresundbys succes ved EM i Dresden i 2013 er et godt eksempel. Vi regner med, at restbeløbet på seniorkontoen rækker til indskuddet for de hold, der tilmelder sig.

Der kan også ansøges om tilskud til deltagelse i de individuelle turneringer.

På seniorkomiteens vegne

Bent Sørensen, seniorskakleder
seniorskak@skak.dk