EM i Jerusalem

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Landstræner Lars Schandorff har bedt hjemmesiden bringe følgende:

Danmark med ved EM i Jerusalem
Det er med stor glæde, at jeg kan meddele, at den rutinerede stormester og mangedobbelte danmarksmester Sune Berg Hansen og vores talentfulde junior Mads Andersen repræsenterer Danmark ved det forestående individuelle EM, der spilles i Jerusalem allerede fra den 23. februar.

 

sune berg_hansen_525pix

GM Sune Berg Hansen skal forsvare de danske farver ved EM (foto: thv)

 

Jeg har som landstræner givet turneringen absolut topprioritet sportsligt og støtter den derfor ekstra højt økonomisk. EM er vore dages VM-kvalifikation og en i særklasse stærkt besat Open. Guleroden er, at man kan gå videre til World Cup, men EM er også en utrolig kompakt international turnering, hvor de danske landsholdsspillere kan blive hærdet til fremtidige opgaver ved at møde en række verdensklassespillere i en intens kampsituation, hvor der står rigtig meget på spil.

I den forbindelse kan jeg informere om, at jeg har taget den principielle beslutning, at Danmark altid skal være repræsenteret ved EM fremover!

Lars Schandorff

Hjemmeside: www.eicc2015.com