Træningssamling rykket

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Træningssamlingen med GM Tiger Hillarp Persson er ændret således at hele arrangementet løber af stablen lørdag den 6. december. Landstræner Lars Schandorff skriver til hjemmesiden:

Nyt om Tiger!
Bemærk træningssamlingen i den kommende weekend med den svenske stormester Tiger Hillarp Persson er rykket, så det hele foregår på lørdag d. 6. december. Det er stadig i ØBROs lokaler på Østerbro, og det er stadig for både elite og ambitiøse amatører. Det nye er, at det kommer til at foregå i en stor samlet gruppe fra kl. 10-19.

Undervisningen bliver også den samme som hele tiden planlagt, altså to moduler af ca. 4 timers varighed hver med en times pause midt på dagen. Den underholdende skak kommer i fokus. Emnerne bliver positionelle dronningeofre samt Tiger´s Modern. Du finder ikke en bedre skaklig juleafslutning end det her, og da hele arrangementet oven i købet er blevet lidt billigere at afholde, slås der 100 kr. af prisen for at deltage for alle, dvs. for amatører koster det nu 200 kr. Kom og vær med! Der er stadig pladser.

Tilmelding på landstraener@skak.dk eller på Facebook.

Lars Schandorff


tiger visma2014