Flere Skakblade til download

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Man kan nu også downloade alle årgange af Skakbladet fra 1912 og til og med 1929 på www.skak.dk (under punktet ”Dansk Skak Union” og så ”Skakbladet – Arkiv”). Dvs. at vi nu har en komplet samling fra første årgang i 1904 og til og med 1929. Lars Zwisler har scannet ind, og Tom Skovgaard har møjsommeligt samlet enkeltsider til PDF-filer, en enkelt fil for hvert blad, og derefter uploadet samt udvidet menuerne m.m.

 

skakbladet1924

 

Noget af det mest interessante er bladene nr. 8 og 9 fra 1927, hvor Danmark blev nr. 2 ved skakolympiaden (som det i øvrigt ikke hed dengang), men der er selvfølgelig masser af andet at fordybe sig i for de skakhistorieinteresserede.

 

Dansk Skak Union forsætter arbejdet med at digitalisere de gamle årgange af Skakbladet, hvornår vi er helt færdige, er svært at sige, da det er en tidskrævende proces.