GM-norm til Mads Andersen

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

IM Mads Andersen var et sikkert førstebræt på Team Nordea Skanderborgs hold i Europa Cuppen på Rhodos. Med 5 af 7 blev det til Mads Andersens tredje GM-norm, men da den ”kun” var på 7 partier, mangler Mads stadig én norm for at blive stormester.

 

At få ratingtallet over 2500, der er et andet af kravene for at blive stormester, er nu opfyldt. Inden Europa Cuppen var tallet 2476 – nu kan der sættes yderligere 14 point ind på kontoen og med de 13 point i banken fra Oslo Chess International 2013, hedder tallet pr. 1. november 2503.

 

mads andersen_maj2013_525
IM Mads Andersen – snublende tæt på stormestertitlen (foto: thv)

I sidste runde spillede Team Nordea Skanderborg mod Edinburgh West Chess Club og tabte 2½ -3½, men på førstebrættet slog Mads Andersen Jonathan Grant, der med en remis kunne have scoret en IM-norm.

Jetsmark sluttede af med en storsejr på 5 – 1 over Istogu Chess Club. Især FM Stefan Christensen med 5 point af 6 mulige kan se tilbage på en god turnering for Jetsmark, der endte som nummer 26 af de 53 hold.

 

jetsmar hold
FM Stefan Christensen – Jetsmarks bedste ved Europa Cuppen (foto: thv)

Samlet vandt G-Team Novy Bor fra Tjekkiet overraskende Europa Cuppen for klubhold. De formåede at distancere hele fire hold med over 2700 i gennemsnitsrating.

 

Hjemmeside: euro2013.chessdom.com