Nicolai V. Pedersen vandt DM i hurtigskak

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den lokale spiller IM Nicolai V. Pedersen blev en overbevisende vinder af DM i hurtigskak med 6½ af 7. Det halve point blev afgivet mod forhåndsfavoritten GM Sune Berg Hansen, der blev nummer to med 6 point. Sune Berg måtte også afgive ½ point til FM Martin Matthiesen.

 

GM Allan Stig Rasmussen blev nummer 3 på bedre korrektion end IM Andreas Hagen, de scorede begge 5 point.

 

nvp vinder
Nicolai V. Pedersen får overrakt førstepræmien på 4.000 kr. af Skanderborgs formand Anders Haarup (foto: www.skanderborgskakklub.dk)


Nicolai V. Pedersen var på forhånd seedet som nummer 7 blandt de 32 spillere i Mesterskabsklassen. Præcis halvdelen af feltet havde over 2200 i rating, et stærkt besat mesterskab. Havde turneringen været ratet, var vinderens ratingperformance på hele 2775.

I Baisisklassen blev det også en af Skanderborgs egne spillere, der løb med sejren, da 9-årige Jonas Bjerre med 6 point af 7 forviste Peter Kristensen til andenpladsen (5½point) og Nenad Kikanovic til tredjepladsen (5 point).

 

jonas nenad525
Jonas Bjerre – Nenad Kikanovic, 1 – 0 i sjette runde (foto: www.skanderborgskakklub.dk)

Alle live-partier kan stadig gennemspilles via live-siden: www.liveskak.dk/2013/dm-hurtigskak

Skanderborgs hjemmeside med resultater, fotos med mere: www.skanderborgskakklub.dk