Sinquefield Cup

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I Saint Louis i USA mødes verdens to højstratede, Magnus Carlsen og Levon Aronian, og USA’s to bedste spillere, Gata Kamsky og Hikaru Nakamura, i en dobbeltrundig alle-mod-alle turnering. Det er Magnus Carlsens sidste turnering inden VM-matchen mod Viswanathan Anand, der spilles i Chennai i Indien fra den 7. november.

Hikaru Nakamura fører efter de første tre runder med 2½ point med Carlsen lige efter på andenpladsen med 2 point. Nakamura har altid haft det svært mod Magnus Carlsen, han har tabt til nordmanden 7 gange, men aldrig vundet. I 3. runde stillede Nakamura så op med solbriller mod Magnus Carlsen for at ryste verdensetteren lidt. Partiet blev dog remis efter et spændende parti, hvor det var Nakamura med sort, der undervejs havde de bedste chancer.

 

carlsen nakamura
Magnus Carlsen – Hikaru Nakamura (foto: www.uschesschamps.com)


Fredag aften kl. 20.00 spilles 4. runde, der ser således ud:
Gata Kamsky – Magnus Carlsen
Levon Aronian – Hikaru Nakamura.

Partierne kommenteres live af GM Maurice Ashley, WGM Jennifer Shahade og GM Yasser Seirawan. Sidste runde spilles søndag den 15. september.

Hjemmeside: www.uschesschamps.com/sinquefield-cup