Nyt kartoteks- og turneringssystem

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union er glade for at kunne præsentere ratingdelen af vores nye kartoteks- og turneringssystem. Man kan nu igen se ratinghistorik for alle aktive spillere, ligesom klublister og ungdomslister med mere er tilgængelige. Endvidere er der i systemet søgemulighed, så enkeltspillere og lister over spillere kan søges frem på forskellige søgekriterier. Og endelig er der eksport-mulighed fra systemet i forskellige eksportformater inkl. Excel, PDF og HTML.

Det ny kartoteks- og turneringssystem udvikles af firmaet “Cheta” v. Michael Nielsen fra K41. Kartotekssystemet er allerede taget i brug tidligere i 2013 af kartoteksførerne i de 9 hovedkredse, og nu er ratingdelen så også søsat. Sidst i 2013 følger turneringssystemet – mere information herom følger senere

Ris, ros og udviklingsideer modtages gerne på webmaster@skak.dk, der så vil formidle videre til rette vedkommende.

Systemet kan tilgås fra menuerne på www.skak.dk – eller direkte på “turnering.skak.dk“.

 

rating system