Fine danske resultater i Spanien

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

På Mallorca spillede en lille håndfuld danskere med i I Open internacional Amic Hotels og næsten alle klarede sig over forventet. Bedste dansker blev IM Rasmus Skytte, der endte som nummer 8 mod en seedning som nummer 13. Rasmus Skytte scorede 6 af 9 ligesom FM Bjørn Møller Ochsner og FM Jacob Sylvan. Turneringen blev vundet af ukrainske GM Sergey A. Fedorchuk og med 7½ af 9 og et ½ points forspring til landsmanden GM Alexander Kovchan.

Hjemmeside: www.winterchess.com

I Granada var IM Karsten Rasmussen eneste danske deltager i II Festival de Ajedrez Nazarí “Hotel Corona”. Karsten Rasmussen spillede med i IM-gruppen og vandt turneringen med 7½ af 9 selvom han kun var seedet som nummer 4 i gruppen. Syv gevinster, et nederlag og en enkelt remis blev det flotte udbytte.

 

karsten rasmussen
IM Karsten Rasmussen – sjælden dansk turneringssejr (foto: thv)

Se mere på: www.ajedreznazari.es


Dette blev min sidste artikel som webmaster på www.skak.dk i denne omgang, da jeg har sidste arbejdsdag i dag. Tak for næsten 6½ spændende år, hvor kontakten med de mange danske skakspillere har været en daglig inspiration og glæde. Nu skal jeg til at spille mere skak selv, så I slipper ikke helt for mig.

 

De bedste hilsner

 

Thomas Vestergård