Rating august 2013

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Som det har været praksis de sidste par år, bliver august måneds ratingliste først offentliggjort når Politiken Cup er færdigspillet, så man kan starter sæsonen med et helt aktuelt tal. Elo-tallene har dog ikke fået indregnet Politiken Cup.

Vi har tidligere beskrevet, at Dansk Skak Union er ved at opbygge et nyt kartotekssystem til håndtering af ratinglister, medlemsoplysninger, turneringsindbydelser med mere. Første del af kartoteksystemet er nu taget i brug hos kartoteksfører Bjørn Laursen. Dette betyder, at DSU i en periode ikke vil kunne vise ratinglister, som hidtil. Når kartotekssystemet er helt implementeret, vil en række funktioner til gengæld være forbedret.

Her på hjemmesiden vil vi i overgangsperioden vise ratinglisterne i en forsimplet form. I denne omgang kan man se hele listen i ratingorden og hele listen i kluborden. Derudover er det muligt at downloade listen i kommasepareret form, så man selv kan foretage søgninger og udtræk.

Hele listen i ratingorden

Hele listen i kluborden

Listen som kommasepareret fil

Dansk Top 100 (aktive spillere) hos FIDE

Alle danskere med ELO-tal

Søg hos FIDE

 

rating augsut_2013