Tjele Sommerlejr

Den traditionsrige Tjele Sommerlejr afholdes i år fra søndag den 8. juli til søndag den 15. juli, som sædvanlig på Tjele Efterskole. Tilmelder man sig, og betaler depositum, senest den 1. maj, sparer man 200,- kr.

Fra arrangørerne har vi modtaget nedenstående:

Af Andreas Wiwe
Da der i år har været lidt usikkerhed omkring deltagerantallet på årets sommerlejr, har vi været nødsaget til at sætte forskellige tilmeldingsdatoer for at sikre økonomien.

Det afgøres endegyldigt i starten af maj, om lejren afvikles, og det er således vigtigt, at vi har så mange tilmeldinger med betalt depositum som muligt, når vi runder den 1. maj på tirsdag (læs mere på hjemmesiden: skaklejr.dk). Husk derfor at blive tilmeldt. Samtidig tilbyder vi 200 kroners rabat på deltagergebyret, såfremt man har tilmeldt sig og betalt depositum senest 1. maj.

I skrivende stund har vi 44 tilmeldinger, så vi nærmer os et fornuftigt antal!

Tjek vores hjemmeside på skaklejr.dk for mere information.

Andreas Wiwe