Ny sponsoraftale

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

IT-firmaet XtraCon, der i forvejen er sponsor for Danmarks bedste holdskakrække, XtraCon-Skakligaen, har indgået endnu en sponsoraftale med dansk skak. Denne gang bliver XtraCon A/S sponsor for Køge Kyst Skak Alliances skakfestival i efterårsferien, der bl.a. består af det nordiske mesterskab 2013.

Vi har modtager følgende fra Køge Kyst Skak Alliance.

Af Erik Carlsen
Køge Kyst Skakfestival med ny hovedsponsor – stor skakaktivitet omkring efterårsferien
Køge Kyst Skak Alliance har dags dato indgået sponsoraftale med XtraCon A/S i Roskilde. Aftalen gælder i første omgang for igangværende år, men giver også mulighed for forlængelse de næste par år.

 

xtracon kksa
Finn Stuhr, KKSA og direktør Henrik Mølvig, XtraCon, fejrer sponsorafftalen.
(foto: Verner Christensen)

Med denne sponsoraftale har hovedturneringen i Køge Kyst Skakfestival også ændret navn til XtraCon Grand Master 2013. Som navnet antyder, er der tale om en åben stormesterturnering. En del af turneringen afholdes som Nordisk Mesterskab, hvilket betyder, at den nordiske spiller, der scorer flest point i hovedturneringen, bliver udnævnt til Nordisk Mester.

Allerede nu er der tilmelding fra 4 stormestre. Nemlig GM Eduardas Rozentalis, GM Henrik Danielsen, GM Mikail Ulibin og GM Evgeny Gleizerov. Det betyder, at betingelserne for at kunne opnå IM- og GM-normer snart er på plads.

Efterårsferien byder på andet end XtraCon Grand Master 2013. Hele efterårsferien vil komme til at syde af skak i Køge. Fra fredagen før begynder Nordisk Chess Camp, der er en skaklejr, hvor de bedste af juniorerne fra hvert nordisk land mødes til fælles træning.

Søndag byder på Ole Jakobsens Mindeturnering, der er en hurtigskakturnering til ære for den tidligere Køgespiller og Danmarksmester. Ole Jakobsen opnåede titlen som international mester og blev undervejs i sin skakkarriere Danmarksmester 3 gange.

Mandag til onsdag afholdes ”Aktiv efterårsferie” for de helt unge og begyndere i skak. Det er Køge Kyst Skak Alliances håb, at dette kan blive starten på en selvstændig skakskole i Køge. En forening, hvor det primært er forældre, der bestyrer, og som får instruktørhjælp fra alliancens skakklubber.

Køge Kyst Skak Alliance ser frem til en travl efterårsferie.

 

XtraCon Grand Master 2013: 
www.skakturnering.dk/turnering/onm2013/hjemmeside/index.asp
 

XtraCons hjemmeside: www.xtracon.dk