Træningssamlingen i Præstø

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Ved træningssamlingen i Præstø lykkedes det et forstærket hjemmehold at slå talenterne knebent. Men weekenden bød på meget andet end matchen over 20 partier. Landstræner Mads Boe fortæller:

 

Af Mads Boe
Præstø træningssamlingen blev en ligeså stor succes som sidste år.

GM Lars Schandorffs foredrag lørdag formiddag var meget inspirerende. Lars startede med at spørge, hvilken af sorts brikker der er den dårligste i udgangsstillingen. Vi blev enige om, at det største problem var løberen på c8 (den franske løber). Lars gennemgik instruktive partier, hvor hvid netop spillede mod den dårlige løber.

 

prastoe hold2013
Alle talenterne foran Præstø SFO (foto: Mads Boe)


Holdmatchen endte igen i år med en kneben sejr til Præstø & venner. Matchen blev spillet over 20 brætter og endte med 10½-9½. Se enkeltresultater på www.p-skakklub.dk, hvor der også er billeder m.m. fra weekenden. I analyserne af partierne efterfølgende var der en del af partierne, hvor løberen på c8 var kommet i problemer….

 

praetoe hold
Præstø & venner mod talenterne (foto: Lars-Henrik Bech Hansen)


Udover matchen om lørdagen bestod programmet af undervisning ved IM Nicolai V. Pedersen, FM Tom Petri og undertegnede. Derudover blev der selvfølgelig tid til fodbold, hvor 20 unge talenter knebent slog 7-8 forældre/trænere! Lørdag aften blev der spillet holdmatcher i hurtigskak mod trænerne.

 

Herfra skal lyde en stor tak til Præstø Skakklub for endnu engang at have gjort det til en fantastisk god weekend. Formand Morten Jensen har allerede inviteret os til at komme i 2014!

 

Mads Boe