Skak for alle i Absalon på lørdag

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

 

Lørdag den 21. januar fra kl. 12:00 til 16:00 åbner Absalon igen dørene op til et anderledes skakarrangement. Arrangørerne Rune Friborg og Mathis Eskjaer skriver om arrangementet:

 

OutRayChess har lavet et helt program spækket med skak, så forbered dig på en fed dag fyldt med skak! Skak handler om at hygge og have det sjovt. ALLE kan være med, og der vil være underholdende aktiviteter for både nysgerrige begyndere og de hardcore nørder.

 

Aktiviteter i løbet af dagen: 

 

HYGGESKAK:
Er du ny i skak, eller har du ikke spillet i årevis, så er det her muligheden for at hygge over brættet med en ven eller andre søde gæster. Vi har folk, der kan hjælpe med regler eller forklare hvordan et skakur virker. Vi serverer lækker kaffe og kolde øl i Absalons venskabelige atmosfære.

 

KAN DU SLÅ EN STORMESTER?
28 årige Jacob Vang er blot den 13. skak ”Stormester” i Danmarkshistorien. Du kan få lov at spille imod ham, og hvis du syntes det er feje hold, tager han med glæde bind for øjnene eller giver sig selv et tidshandicap på 1 minut til hele partiet. I kan også stille et hold op, og spille imod ham på flere bræt samtidig. Der er en gratis øl/vand i baren til hvem end der vinder!

 

 

GM Jakob Vang Glud deltager i arrangementet lørdag i Absalon. Foto: Thomas Vestergaard 

 

LIVE STREAM:
Vi har sammensat et ”dream-STREAM-team” af danske bad-ass skakspillere, som på dagen spiller live imod udenlandske stormestre på nettet. Vi projekterer partiet op på storskærm og får vores spillere til at kommentere undervejs.

 

HURTIG-HAJERNE:
Er du lidt af en skaknørd? Vil du gerne spille lyn mod andre skaknørder? Vi har bræt, brikker og ure – vi sætter det hele op, og så er det op til jer at fuske, ofre og battle jeres vej igennem udfordringerne. Resten af huset vil få fornøjelsen af at nyde lyn-skak som tilskuere, hvor tempoet og underholdningsniveauet er højere, end hvad du troede muligt!

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en hyggelig eftermiddag i skakkens univers på Absalon, Sønder Boulevard 73, 1720 København.

 

Tilbage i november måned havde man også et særdeles velbesøgt arrangement i Absalon: Spændende ”Fucking Skak” arrangement. Her spillede FM Jonas Bjerre fra Skanderborg blandt andet blindsimultan mod de mange fremmødte. Se en video fra blindsimultanen på “Fucking Skaks” Facebookside HER