Rating pr. 1 juni – nu 2000 med Elo-tal

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Der er nu 2000 danskere, der har et internationalt ratingtal hos FIDE. Det runde hjørne blev nået 1. juni da 26 nye danske spillere kom på listen.

Som tidligere beskrevet er Dansk Skak Union ved at opbygge et nyt kartotekssystem til håndtering af ratinglister, medlemsoplysninger, turneringsindbydelser med mere. Første del af kartoteksystemet er nu taget i brug hos kartoteksfører Bjørn Laursen. Dette betyder, at DSU i en periode ikke vil kunne vise ratinglister, som hidtil. Når kartotekssystemet er helt implementeret, vil en række funktioner til gengæld være forbedret.

 

Her på hjemmesiden vil vi i overgangsperioden vise ratinglisterne i en forsimplet form. I denne omgang kan man se hele listen i ratingorden og hele listen i kluborden. Derudover er det muligt at downloade listen i kommasepareret form, så man selv kan foretage søgninger og udtræk.

 

Hele listen i ratingorden
 

Hele listen i kluborden
 

Listen som kommasepareret fil
 

Dansk Top 100 (aktive spillere) hos FIDE
 

Alle danskere med ELO-tal
 

Søg hos FIDE

 

top20 juni2013