Online kommentering fra Niels Juel Cup

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Onsdag kl. 18.00 er GM Carsten Høi kommentator direkte på internettet fra Admiral Niels Juels Cup i Køge. Tirsdag var første dag med online kommentering og teknikken virkede fint. Både billede, lyd og stillingen i de kommenterede partier, kom fint igennem.

 

Carsten Høi assisteres i dag af Erik Carlsen fra den arrangerende klub. Carsten Høi er også kommentator torsdag, mens det er Niels Jørgen Fries Nielsen, der kommenterer fredag og lørdag.

live fra_niels_juel
Online kommentering fra Admiral Niels Juel Cup

 

Tirsdag kiggede kommentatorerne mest på partiet Sokolov – Danin, hvor hvid længe stod godt; men i tidnøden gik galt i byen, så den 27-årige russer Alexandre Danin nu er alene i spidsen for turneringen med 4½ af 5. Onsdag møder han landsmanden Vladimir Burmakin med hvid.

a danin2013
GM Alexandre Danin (foto: thv)


Den 13-årige Bharat Arjun møder onsdag sin fjerde stormester når spanske Marc Narciso Dublan (2551) sidder overfor med de hvide brikker. Hidtil har den unge inder scoret 50% mod stormestrene. Der kan meget vel være en norm på vej.

bharat arjun2013
Bharat Arjun (foto: thv)


Turneringens resterende program:
Runde 6 : 24. april kl. 18:00
Runde 7 : 25. april kl. 18:00
Runde 8 : 26. april kl. 10:00
Runde 9 : 26. april kl. 16:00
Runde 10 : 27. april kl. 10:00

 

Hjemmeside: www.skakturnering.dk/turnering/njc2013/hjemmeside/index.asp