Jul hos Dansk Skaksalg

Dansk Skaksalg ApS er klar til julehandlen med bl.a. Garry Kasparovs ”Livet er et skakspil” til 299, – kr., GM Jacob Aagaards nyeste bog ”Grandmaster Preparation – Positional Play” til 275,- kr. og en lille rejse skakcomputer ”Micro Travel” på tilbud til kun 299,- kr.


Garry Kasparovs ”Livet er et skakspil” til 299, – kr.

Efter at Skaksalget de sidste år har haft et par ledelsesskift, har selskabets bestyrelse vedtaget, at de nu selv vil stå for driften i en overgangsperiode.  Dette betyder bl.a. at DSUs kasserer René Baarup-Christensen står for regnskabet og forsendelser fra lageret i Kolding og at DSUs formand Lars-Henrik Bech Hansen står for indkøb og hjemmeside.
 
Alle varer kan som vanligt bestilles på hjemmesiden: www.skaksalg.dk.  Derudover sidder kartoteksfører Bjørn Laursen klar til at modtage telefoniske henvendelser på 51 54 33 23 alle hverdage fra 11 til 16. Fredage dog kun til kl. 15.00. Der er således fuld gang i Dansk Skaksalg ApS og vi vil løbende her på hjemmesiden fortælle om nye bøger og tilbud.
 
Når man besøger www.skaksalg.dk, vil man finde mange bøger, der i forbindelse med flytningen er sat ned i pris, men der er også tilbud på materialer, f.eks. de gedigne skakbrætter i svær karton, hvor brættet med 50 mm felter kun koster 90,- kr.

En oplagt gaveide til en skakspiller er selvfølgelig også et gavekort til Dansk Skaksalg, selv det kan bestilles fra hjemmesiden.
 
Se mere på www.skaksalg.dk